Kivikievari
Kivikievari

press to zoom
Kivikievarin juhlasali
Kivikievarin juhlasali

press to zoom
Vanhaa kunnioittaen
Vanhaa kunnioittaen

press to zoom
Kivikievari
Kivikievari

press to zoom
1/16

TERVETULOA ALI-KETOLAN TILALLE,
SATAKUNNAN SYDÄMEEN

Kun kaipaat maaseudun ja kauniin luonnonmaiseman tarjoamaa rauhaa sekä korkeatasoista majoitusta tai juhlatilaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Ali-Ketolan Tila tarjoaa erinomaiset puitteet niin vapaa-ajan matkustajille, työporukoille kuin hääseurueillekin. Tila sijaitsee upealla paikalla aivan Kokemäenjoen rannassa, vain viiden kilometrin päässä Kokemäen keskustan palveluista. Vuonna 2015 ”Vuoden Satakuntalaiseksi Matkailuyritykseksi” palkitulla tilalla vietät niin ikimuistoiset häät, yrityksen työhyvinvointipäivät kuin rentouttavan viikonlopun perheen tai ystävien kanssa.

Lue palveluistamme lisää, tee suora varaus tai ota meihin yhteyttä!

RENTOUTTAVAA

MAJOITUSTA

IKIMUISTOISET

JUHLAT

ELÄMYKSELLISET

LEIRIT

MONIPUOLISET

YRITYSTILAISUUDET

 

AJANKOHTAISTA

ÄITIENPÄIVÄLOUNAS 8.5.2022
Kattaukset klo 11:30 ja 14:00

Hinta: 33 €/aikuinen, 12 €/lapsi (7-12v)
Pöytävaraukset: 0405011443

Tarjolla runsas pitopöytä ja herkullinen jälkiruokapöytä!

Tervetuloa!

VALON JOOGARETRIITTI 27.-29.5.2022

Pitkän pimeän ajan jälkeen voidaan viimein nauttia yhdessä valosta, joogasta ja kauniista suomalaisesta maalaismaisemasta sekä hyvästä ruuasta. Olet lämpimästi tervetullut Ali-Ketolan tilalle Kokemäenjoen rannalle perjantaista sunnuntaihin kestävälle joogaretriitille 27.-29.5.2022.

Valon retriitillä aamut alkavat virkistävällä ja vahvistavalla joogaharjoituksella ja päivä päättyy ihanan rentouttavaan ja palauttavaan Yinjoogaan takkatulen räiskyessä taustalla. Lauantaina vahvistamme luontoyhteyttä maadoittavalla metsäjoogalla ja rentoudumme joen rannalla saunoen ja uiden tai vaikkapa kanooteilla meloen. Osana retriittiä nautimme luonnonmukaisten eteeristen öljyjen tuoksusta.

 

Retriittipaikka

Ali-Ketolan tila sijaitsee Satakunnassa, Kokemäellä aivan Kokemäenjoen rannalla. Retriittipaikka tarjoaa mahtavat puitteet niin yhteiselle oleskelulle kuin omalle rauhallekin.

Lisätietoja Ali-Ketolan tilasta www.ali-ketolantila.fi

Osoite: Ketolantie 182, 32800 Kokemäki

Majoitus ja ruuat

Retriittiin sisältyy täysihoito sisältäen aamupalat, lounaan ja päivälliset. Ali-Ketolan tilan emäntä Sirpa loihtii meille maittavat ja runsaat ateriat lähellä tuotetuista ja kotimaisista raaka-aineista ruokavaliot huomioon ottaen. Yöpyminen tapahtuu viihtyisissä ja hyvätasoisissa kahden hengen huoneissa, joissa kaikissa on oma wc ja suihku. Majoitustilat on rakennettu Kivikievarin eli vanhan navetan yläkertaan. Alakerrassa sijaitsee ruokailu- ja joogatila.

Retriitin ohjaaja

Retriitin joogien ohjauksesta vastaa Valon fysio&joogan Katja Nikander. Katja on fysioterapeutti ja joogaopettaja ja Valkeakoskella sijaitsevan Valon fysio&joogan omistaja ja perustaja. Ryhmien ohjaamisesta Katjalla on pitkä, yli kahdenkymmenen vuoden kokemus. Joogaopettajaksi (RYT 200) Katja on valmistunut Villa Mandalasta v.2018. Joogaopettajana Katja on monipuolinen ja ohjaa lempeällä varmuudella niin dynaamisemmat flowjoogaharjoitukset, rentouttavat Yinjoogat kuin metsäjoogatkin luonnossa. Fysioterapeuttina Katja osaa ottaa huomioon jokaisen osallistujan yksilöllisesti ja huomioida mahdolliset vaivat. Katja ohjaa lempeästi tukien jokaisen omia vahvuuksia.

Retriitin hinta

Retriitin hinta sisältää ohjelman mukaiset harjoitukset, majoituksen, täysihoidon, saunat ja kanoottien lainaamisen. Joogaohjausten osuuden voi maksaa liikuntaetuuksilla (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak).

Kokonaishinta (sis. Alv): 335€

Ilmoittautumisen yhteydessä veloitetaan varausmaksu 70€. Loppuosa laskutetaan 14 vrk ennen retriittiä eli eräpäivä 13.5. (Ali-Ketolan tila laskuttaa majoitus- ja ruokailuosuuden 150€ ja Valon fysio&jooga joogaohjauksista 115€.

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi sähköpostilla info@valonfysiojajooga.fi tai sirpa@ali-ketolantila.fi

Ilmoita yhteystietosi (nimi, puh, osoite), mahdolliset ruoka-aineallergiat ja kerro jos haluat maksaa joogaohjausten osuuden liikuntaeduilla.

Retriitti toteutuu mikäli 6.5 mennessä on ilmoittautunut 10 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot löydät alta.

Peruutusehdot

Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla siihen osoitteeseen, johon ilmoittauduit. Mikäli perut osallistumisesi vähintään 14 vrk ennen retriitin alkua, pidättää Ali-Ketolan tila varausmaksun 70€ peruutuskuluina. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko retriitin hinnan. Poikkeuksena peruutus lääkärintodistuksella , jolloin Ali-Ketolan tila pidättää varausmaksun kattamaan tilalle aiheutuneet valmistelukustannukset. Esteen sattuessa kurssin voi kuitenkin luovuttaa toiselle henkilölle ilman lisäkustannuksia. Tässä tapauksessa muutos pitää ilmoittaa järjestäjille.

Retriitin järjestäjällä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa (Force majeure) tai mikäli retriitin minimiosallistujamäärä ei tule täyteen. Tällöin maksetut maksut palautetaan täysimääräisesti.

Asiakkaat eivät ole vakuutettuja järjestäjien puolesta vaan osallistujan tulee huolehtia itse tarvittavista vakuutuksista.

277667291_4920431617994006_5947631535003399131_n.jpg

Valon retriittiohjelma:

Perjantai 27.5.:

Klo 15-16 Saapuminen Ali-Ketolan tilalle, tervetuliasimalja

Klo 16.30 Päivällinen

Klo 18-20 Pitkä ja rentouttava Yin-harjoitus

Klo 20-22. Iltatoimet. Halukkaat voi käydä saunassa ja

pulahtamassa.

Vetäytyminen yöpuulle.

Lauantai 28.5.:

Klo 8.00 Aamuvirkuille hedelmiä ennen aamun harjoitusta

yläkerran yhteistilassa

Klo 8.30-10.00 Aamun dynaaminen Flowjoogaharjoitus

Klo 10.00 Aamupala

Klo 11.30-12.30 Metsäjooga ja laavu

Klo 13.00 Lounas

Klo 14-16.30 Saunomista, uimista, kanootit käytössä

Klo 16.30 Päivällinen

Klo 18-20 YinTonics-harjoitus

Klo 20-22 Iltatoimet. Vetäytyminen

yöpuulle.

Sunnuntai 29.5.:

Klo 8.00 Aamuvirkuille hedelmiä ennen aamun harjoitusta

yläkerran yhteistilassa

Klo 8.30-10.00 Aamun dynaaminen Flowjoogaharjoitus

Klo 10.00 Aamupala

Klo 12.00 Kohti kotia palautuneena ja virkistyneenä

Työhyvinvointipäivät
Aamurusko Kokemäenjoella

Poikkeusolojen jälkeen - muista kevään työhyvinvointipäivät!

Yhteistyökumppaniemme kanssa järjestämme yrityksenne henkilökunnalle mukavan päivän.

 

Varattavissa mm. Leffamatka luontoon, Metsämieliretki, Kiireenhallintakoulutuksia, Vuorovaikutusverstaita, Pelisääntöpajoja.

Tämän kaiken ja paljon muuta tarjoaa HIKE ´N JOY

www.Hikenjoy.fi

 

Toisen yhteistyökumppanimme PAWA Trainingin kautta järjestämme tilaisuuteenne
niin kuntotestausta, hyvinvointiluentoja, ohjattua ryhmäliikuntaa kuin rentoutustakin.

Ali-Ketolan tilan kautta järjestyy kirkkovenesoutelu, melonta ja  savusauna sekä tietysti maukkaat tarjoilut.

Räätälöimme kokonaisuuden aina tapahtuma- ja asiakaskohtaisesti, Ota siis rohkeasti yhteyttä!

FINNISH
SWEDISH
ENGLISH
GERMAN
CHINESE
RUSSIAN