top of page

KÄNN DIG SOM HEMMA

Ali-Ketola Gård erbjuder högklassig och mångsidig inkvartering i närheten av servicen i Kumo centrum. Här nedan kan du läsa mer om de olika inkvarteringsalternativ vi kan erbjuda. Kontakta oss om du vill ha mer information, diskutera en gruppbokning eller en mer långvarig bokning!

​​

Kivikievari, Matin Talo och Takkatupa finns i samma bondgårdsenhet och gårdens tjänster, från minigolfbana till kanoter och roddbåtar får fritt användas av dem som övernattar.

Jokirannan majoitus finns i Kumo centrum, cirka fem kilometer från Ali-Ketola Gård.

 

Våra utrymmen lämpar sig utmärkt för bröllop, födelsedagar, julfester, företagens UUA-dagar eller kick-off-konferenser. Om du planerar att ordna ett evenemang, läs mer under flikarna Fester & Evenemang samt Till företag och kontakta oss. Tillsammans planerar vi en oförglömlig fest enligt era önskemål!

PRISER FRÅN 80 €, enkelrum // 105 €, dubbelrum

MATIN TALO

MATIN TALO är en över hundra år gammal bondgård som lämpar sig utmärkt för familjer eller till exempel ett stort kompisgäng. Huset erbjuder stämningsfull landsbygdsinkvartering för upp till 10 personer. I Matin Talo finns två dubbelrum och ett rum för fyra personer. Vid behov kan två personer även övernatta i det gemensamma allrummet.

Huset är försett med en liten eluppvärmd bastu, ett badrum, WC, ett stort kök och allrum.

PRISER FRÅN 240 € / dygn / hela huset

KIVIKIEVARI

I det högklassiga landsbygdshotellet KIVIKIEVARI, som stod färdigt år 2014, övernattar även en mer krävande resenär bekvämt. De åtta rum som har byggts på den gamla ladugårdens övre våning erbjuder en vacker utsikt över antingen älven eller landsbygdslandskapet. I alla de välutrustade rummen finns dusch, WC och TV.

I Kivikievari har de inkvarterade dessutom tillgång till en eluppvärmd bastu, ett badrum och ett trivsamt vardagsrum med kylskåp och kaffekokare.

TAKKATUPA

TAKKATUPA erbjuder hemtrevlig inkvartering vid Ali-Ketola Gårdens gårdstun. I det öppna vardagsrummet på Takkatupas nedre våning finns en öppen spis, TV, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare samt kärl. I Takkatupa finns dessutom en vedeldad bastu, ett badrum och WC. Takkatupas sovutrymmen finns på ett öppet loft med sovplatser för fyra personer. Vid behov fås även en extra säng för två personer.

Takkatupa är ett stämningsfullt övernattningsalternativ som också lämpar sig för småskaliga möten och bastukvällar.

PRISER FRÅN 120 € / dygn / hela stugan

JOKIRANNAN MAJOITUS

JOKIRANNAN MAJOITUS finns på älvstranden, mitt i Kumo centrum. I byggnaden finns sex dubbelrum med egna ingångar. I varje rum finns dusch, WC och TV samt utsikt över älven. I det separata frukostrummet som är gemensamt för alla invånare finns ett kylskåp, en mikrovågsugn, kaffe- och vattenkokare samt kärl och där kan man tillreda frukosten på egen hand.

Framför byggnaden finns en gratis bilparkering.

PRISER FRÅN 55 €, enkelrum // 80 €, dubbelrum

FINNISH
SWEDISH
ENGLISH
GERMAN
CHINESE
RUSSIAN
bottom of page