top of page

OFÖRGLÖMLIGA FESTER I ETT ÄLVLANDSKAP

De mångsidiga utrymmena i Ali-Ketola Gård lämpar sig utmärkt för olika slags tillställningar, från bröllop till julfester och från möten till övergripande dagar för arbetshälsa.

 

Kivikievari festsal, som år 2014 renoverades i den gamla ladugården, erbjuder ett elegant och stämningsfullt utrymme för evenemang för över 100 personer och på gårdens danspaviljong kan även en större orkester stämma upp till dans för festfolket. Utöver fester lämpar sig utrymmena utmärkt för ordnande av olika slags möten och konferenser, antingen i salen i Kivikievari eller i Takkatupa.

I Matin Talo kan du uppleva stämningen i en över 100 år gammal bondgård. Upp till 60 personer får plats. I den ljusa salen i Matin Talo kan man ordna såväl bröllop, konfirmationsfester som utbildningar och konferenser.

På Ali-Ketola Gård finns även tillgång till olika slags bastuutrymmen, både i samband med en fest eller helt separat.
Läs mer om utrymmena och basturna under fliken Utrymmen.

Utöver olika slags festsalar erbjuder vi även inkvartering. Läs mer om olika alternativ under fliken Inkvartering eller kontakta oss direkt.

“ALI-KETOLA GÅRD ERBJUDER DE MEST FANTASTISKA RAMARNA FÖR ALLA SLAGS FESTER” Jussi, 38 år

“Tack för att vi fick ordna vår fest hos er! Kvällen var mer än lyckad och vi fick redan önskemål om en ny fest!”

- Emilia,
Alla hjärtans dags fest

“Vår två dagar långa utbildning lyckades över förväntningarna. Inkvarteringen och konferenslokalerna var utmärkta, arrangemangen var smidiga och välfungerande. Maten var verkligt god.”

-Riitta, ABC-utbildning
inom välfärd

“Det var verkligt roligt här på lägerskolan!!! Jag tyckte allra bäst om hästgården, rengården och om att paddla. Javisst ja - det var också härligt att simma och att bada bastu! Nattutflykten var rolig men spännande! Tack för allt, det här var världens bästa lägerskola!”
- Elina, 6A

FINNISH
SWEDISH
ENGLISH
GERMAN
CHINESE
RUSSIAN
bottom of page