top of page

Ali-Ketolan tila kauniine jokimaisemineen sekä ympäröivine metsineen tarjoaa erinomaiset puitteet rauhalliseen patikointiin luonnossa, melomiseen Kokemäenjoella tai vaikka minigolfiin ja tikanheittoon tilan pihapiirissä.
Ali-Ketolan matkailumaatilalla pääset rentoutumaan juuri niin kuin itse parhaaksi katsot. Uutena palveluna tarjoamme asiakkaillemme lisätilauksesta myös ohjattuja liikuntapalveluita, kuntotestauksia sekä eriaiheisia luentoja hyvinvoinnista. Tutustu aktiviteetteihin tarkemmin tämän sivun alaosassa.

 

Kokemäen ja Satakunnan alueelta löytyy paljon aktiviteetteja ja ohjelmapalveluita porotilavierailusta ratsastukseen ja mönkijäsafareista kalastukseen. Autamme mielellämme järjestämään mieleisenne aktiviteetin myös tilan ulkopuolelle.

NAUTI RAUHASSA LUONNOSTA,

TAI VEDÄ HIKI PINTAAN OHJATULLA TUNNILLA

Kokemäenjoen maisemaa
Ali-Ketolan tilan laavu
Kirkkovenesoutelua Kokemäenjoella
Kriivarin porotilan poro
Ali-Ketolantilan savusauna
Inkkarikanootti
Melontaa
SAUNAT

Ali-Ketolan tilalta löytyy useampi sauna ja valikoima sisältää niin perinteisen puusaunan, sähkösaunan kuin tunnelmallisen jokirannan savusaunankin. Tarkemmat tiedot saunoista sekä hinnat löydät Tilat -sivulta.

SAUNAHOIDOT

Helli saunareissulla kehoa sekä mieltä ja varaa saunahoito löylyjen yhteyteen.

Rentoutua voit esimerkiksi Ruususaunassa:

Keho pestään ruusutuotteilla, kuorintaa keholle ja kasvoille, lisäksi käytetään ruusuöljyä ja -seerumia. Hoitoon sisältyy jalkakylpy saunassa. Kaikki hoidot järjestetään perinteisessä puusaunassa.

RUUSUSAUNA:

300 € / 5 hlö
 

Kysy myös muita saunahoitoja!

MELONTA

Tutki kaunista Kokemäenjokea vesiltä käsin!
Kanoottimme ovat inkkarikanootteja sekä yksikkö- ja kaksikkokajakkeja. Meiltä saat myös kaikki tarvitsemasi varusteet, jotta melontaretkesi olisi täysin turvallinen. Kanootin voit vuokrata muutamaksi tunniksi tai useaksi päiväksi. Ryhmäretkillä on mukana opas, joten retket sopivat myös aloittelijoille.
Kokemäenjoki tarjoaa melojalle kauniita pelto- ja laaksomaisemia, virtoja ja suvantoja.

KANOOTIN VUOKRAUS:

10 € / kanootti / tunti
tai
50 € / kanootti / vrk

 

(Sisältäen kanootin, melat ja pelastusliivit)

Hyvät melontakartat löydät täältä Kokemäenjoen Veneilijät Ry:n sivuilta.

HYVINVOINTI- JA LIIKUNTAPALVELUT

Kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä työssä ja arjessa jaksaminen ovat nykypäivän kiireisessä elämänrytmissä yhä tärkeämpiä huomioitavia. Uutena palveluna tarjoamme asiakkaillemme erilaisia hyvinvointi -ja liikuntapalveluita. Kauttamme saat esimerkiksi ohjatut liikuntatunnit vetreästä keppijumpasta tehokkaaseen HIIT-treeniin, erilaiset ohjatut mielen ja kehon rentoutukset sekä kuntotestaukset. Myös erilaiset hyvinvointiluennot kuten esimerkiksi ravinnon, unen ja levon merkitys jaksamisessa voitte tilata suoraan kauttamme. Palvelut toteuttaa yhteistyökumppanimme PAWA Training joka tunnetaan muun muassa Tough Viking Helsingin virallisena treenikumppanina.

Mikäli kiinnostuit, ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää!

KIRKKOVENESOUTU

Oletteko koskaan kokeilleet kirkkovenesoutua? Kerätkää ystävä- tai työporukka kasaan ja lähtekää nauttimaan Kokemäenjoen kauniista maisemista mitä perinteisimmällä tavalla. Kirkkovenesoutu on erinomainen tapa viettää hauskaa päivää yhdessä ja opetella samalla tehokasta tiimityöskentelyä luonnon rauhassa.

KYSY TARJOUS!

TALVEN AKTIVITEETIT
PATIKOINTI
KALASTUS JA ONGINTA

Kokemäenjoki tunnetaan erinomaisena kalajokena josta hauen ja muiden jokikalojen lisäksi nousee myös arvokalaa kuten kuhaa ja siikaa.

Mato-ongella joesta saa lähes varmaa saalista. Ali-Ketolan Tilan laiturin päässä on mukava istuskella ja nauttia kesäpäivästä ongenkohoa tarkkaillen. Saaliista voit itse paistaa maittavan aterian Savusaunan terassilla sijaitsevan ulkotakan loimussa. Ongen saat lainaan tilalta.

Jos olet kiinnostunut koskikalastuksesta, niin tästä saat lisätietoja muutamasta lähialueen koskesta, jotka sijaitsevat noin 30 min ajomatkan päässä Ali-Ketolan Tilasta.

Arantilankoski

Huittisen alueen kosket

Nakkilankosket

Luonnonrauhaa ja kauniita patikkamaastoja kaipaavalle on tarjolla monipuoliset patikointimahdollisuudet. Lyhyen ajomatkan päästä löytyvät Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto sekä Sääksjärven patikkareitit taukolaavuineen. Joutsijärven maastot tarjoavat jopa 27 km upeaa ja nautinnollista patikkareittiä. Voit myös piipahtaa Ali-Ketolan Tilan lähimetsiin ja vierailusi ajankohdasta riippuen, voit patikoinnin lomassa poimia mukaasi mustikoita, puolukoita tai vaikka kantarelleja. Vaihtoehtoja on siis monia!

Tutustu alla olevista linkeistä suosittelemiimme patikkakohteisiin!

   

Joutsijärvi

Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto

Pitkäjärven Hiipireitti

FINNISH
SWEDISH
ENGLISH
GERMAN
CHINESE
RUSSIAN
bottom of page