top of page

TUNNELMALLISET TILAT JOKAISEEN JUHLAAN

KIVIKIEVARI

KIVIKIEVARIN korkeatasoinen, vuonna 2014 valmistunut juhlatila sopii erinomaisesti niin häiden, syntymäpäivien, pikkujoulujen kuin yritysten tyhy-päivien tai kick-off -tilaisuuksien järjestämiseen. Tilamme ylpeys paksuine kiviseinineen soveltuu jopa 80 juhlavieraan kestitsemiseen. Kesällä 2017 Kivikievarin yhteyteen valmistui paviljonki, jossa on mukava tanssahtaa vaikka häävalssit.

KIVIKIEVARIN JUHLATILAN VUOKRA (v. 2024):

Päivävuokra 400 €
Pe klo 12:00 - la klo 12:00  -  700 €
La klo 12:00 - su klo 12:00  -  700 €
Pe klo 12:00 - su klo 12:00  -  1200 €

Tilavuokraan sisältyy pöytäliinat, astiat, loppusiivous ja alv 24%.

KOSKI-KETOLA

KOSKI-KETOLA on Ali-Ketolan tilan uusin kokous- ja juhlatila. Talo sijaitsee upealla paikalla Kokemäenjoen rannalla, päätilan läheisyydessä.

Koskiketolassa on erittäin mukavat ja upeat tilat pienten, noin 12 henkilön, kokouksien ja juhlien järjestämiseen.

Talossa on myös sauna ja keittiö. Koski-Ketolaan toimitetaan sopimuksen mukaan kahvi- ja ruokapalveluita ja muutkin tilan palvelut ovat käytettävissä, mm. savusauna.

KOSKI-KETOLAN VUOKRA:

Päivävuokra 250 €.

MUUT AJAT SOPIMUKSEN MUKAAN
 

Tilavuokraan sisältyy pöytäliinat, astiat, loppusiivous ja alv 24%.

MATIN TALO

Tilan emännän laittaessa pöydän koreaksi, on Matin Talon vanhan ajan matkailumaatilan tunnelmaa huokuvissa puitteissa ilo järjestää erilaisia tilaisuuksia. Valoisa tila soveltuu niin syntymäpäivien, häiden, rippijuhlien, lakkiaisten kuin muidenkin perhejuhlien viettoon maksimissaan 50 hengen kesken.
Matin talossa myös yritykset ja yhteisöt voivat järjestää kokous-, koulutus- ja virkistystilaisuuksia.

MATIN TALON JUHLATILAN VUOKRA:

Päivävuokra 200 €
Pe klo 12:00 - la klo 12:00  -  300 €
La klo 12:00 - su klo 12:00  -  300 €
Pe klo 12:00 - su klo 12:00  -  500 €

Hintoihin sisältyy pöytäliinat, astiat, loppusiivous ja alv 24%.

SAVUSAUNA

Ali-Ketolan tilan tunnelmallinen savusauna, tarjoaa lempeät löylynsä Kivikievarin edustalla, aivan Kokemäenjoen rannalla. Syksyllä 2007 valmistunut, käytössä erinomaiseksi saunaksi havaittu sielukas löylyttäjä lämpeää erillistilauksesta. Tilavan saunan leppoisiin löylyihin mahtuu kerrallaan noin 15 henkilöä. Savusaunan voit varata erikseen tai tilaisuutesi yhteyteen. Savusaunan vuokraan sisältyy aina myös Takkatupa, jonka pukuhuone, suihku ja WC ovat vapaasti käytettävissänne.

SAVUSAUNAN VUOKRA:

Savusaunan vuokra 390 € / ryhmä.
Saunatakit ja pyyhkeet 5 € / hlö.
Hintoihin sisältyy alv 24%.

TAKKATUPA & PUUSAUNA

Savusaunan lisäksi Ali-Ketolan tilalla on mahdollista nauttia myös pehmeistä löylyistä takkatuvan puusaunan lauteilla. Saunaan mahtuu kerrallaan mukavasti 4 henkilöä. Takkatupa sopii erinomaisesti pieniin illanviettoihin, kokouksiin tai vaikka saunailtaan. Mikäli mielesi tekee pulahtaa jokeen virkistävälle uinnille ja haluat sen jälkeen lauteille lämmittelemään, ota meihin yhteyttä ja tee varaus.

Takkatuvan vuokra: 150 € / ryhmä

Pyyhkeet 3 € / hlö.

Hintoihin sisältyy alv 24%.

FINNISH
SWEDISH
ENGLISH
GERMAN
CHINESE
RUSSIAN
bottom of page