top of page

OLE KUIN KOTONASI

Ali-Ketolan tila tarjoaa korkealuokkaista ja monimuotoista majoitustilaa Kokemäen keskustan palveluiden läheisyydestä. Lue alta lisää ja tutustu tarkemmin tarjolla oleviin eri majoitusvaihtoehtoihin. Mikäli haluat lisätietoa, keskustella ryhmävarauksesta tai pidempiaikaisesta majoituksesta, otathan meihin yhteyttä!

Kivikievari, Matin Talo ja Takkatupa sijaitsevat samassa maatilakokonaisuudessa ja pihapiirin palvelut
minigolf-kentästä kanootteihin ja soutuveneeseen ovat majoittujien vapaasti käytettävissä.

Jokirannan majoitus sijaitsee Kokemäen keskustassa noin viiden kilometrin matkan päässä Ali-Ketolan Tilasta.

 

Tilamme sopivat erinomaisesti häiden, synttäreiden, pikkujoulujen, yrityksenne tyhy-päivien tai kick-off -tilaisuuksien järjestämiseen. Jos olet suunnittelemassa tapahtumaa, niin lue lisää Juhlat & Tilaisuudet sekä Yrityksille -osioista ja ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköiset, ikimuistoiset juhlat!

KOSKI-KETOLA

Koski-Ketolan vapaa-ajanasuntoon majoittuu mukavasti 2 + 2 henkilöä.

Upeassa talossa on yksi makuuhuone ja toinen pienempi huone, jota voidaan käyttää myös majoitustilana.

Koski-Ketolassa on iso olohuone, takka, keittiö, sauna ja kylpyhuone, kaksi WC:tä sekä kodinhoitohuone. Talon molemmilla puolilla on isot terassit.

Kaikista ikkunoista avautuu upeat jokinäkymät. Ali-Ketolan tilan palvelut, mm. aamupala, uimaranta ja savusauna ovat noin 200m päässä.

HINTA (sis. liinavaatteet  ja pyyhkeet)
140 € / vrk / 1 hlö
160 € / vrk / 2 hlö
200 € / vrk / 4 hlö
Aamupala lisähintaan 10 € / hlö
PIDEMMMÄT AJAT, KYSY TARJOUS!

Pori Jazzin aikana voimassa erikoishinnat.

KIVIKIEVARI

KIVIKIEVARIN tasokkaassa, vuonna 2014 valmistuneessa maalaishotellissa majoittuu mukavasti vaativampikin matkaaja. Vanhan navetan ylisille rakennetut kahdeksan tyylikästä huonetta tarjoavat upeat näkymät joko joki- tai maalaismaisemaan. Hyvin varustelluista huoneista löytyy jokaisesta oma suihku, WC sekä TV. 

​Lisäksi Kivikievarissa on majoittujien yhteiskäytössä sähkösauna, pesuhuone sekä viihtyisä olohuone jääkaappeineen ja kahvinkeittimineen.

HINTA (sis. liinavaatteet ja aamupalan)
80 €, 1hh
105 €, 2hh
Pori Jazzin aikana voimassa erikoishinnat.

MATIN TALO

MATIN TALO on yli sata vuotta vanha maalaistalo, joka soveltuu erinomaisesti perhemajoitukseen tai esimerkiksi isolle kaveriporukalle. Talo tarjoaa tunnelmallista maalaismajoitusta jopa 10 hengelle. Matin talosta löytyy 2 kahden hengen huonetta sekä 1 neljän hengen huone. Lisäksi yhteisiin oleskelutiloihin majoittuu tarvittaessa 2 lisää.

​Talossa on oma pieni sähkölämmitteinen sauna, pesuhuone ja WC, iso keittiö sekä paljon oleskelutilaa.

HINTA
270 € / vrk / koko talo
Liinavaatteet 10 € / hlö
Aamupala lisähintaan 10 € / hlö
Pori Jazzin aikana voimassa erikoishinnat.

TAKKATUPA

TAKKATUPA tarjoaa kodikasta majoitusta Ali-Ketolan Tilan pihapiirissä. Takkatuvan alakerran avoimesta oleskelutilasta löytyy takka, TV, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin sekä astioita. Lisäksi Takkatuvassa on oma puulämmitteinen sauna, pesuhuone ja WC. Takkatuvan nukkumatilat sijaitsevat avoimella parvella, josta löytyy makuupaikat neljälle hengelle. Tarvittaessa tupaan saa myös lisävuoteen kahdelle.

Takkatupa on tunnelmallinen majoitusvaihtoehto, joka soveltuu myös pienten kokousten ja saunailtojen järjestämiseen. 

HINTA (sis. liinavaatteet)

120 € / vrk / 1-2 henkilöä

160 € / vrk / 3-4 henkilöä

Aamupala lisähintaan 10 € / hlö

Pori Jazzin aikana voimassa erikoishinnat.

JOKIRANNAN MAJOITUS

JOKIRANNAN MAJOITUS sijaitsee nimensä mukaisesti joen rannassa aivan Kokemäen keskustassa. Rakennuksessa on kuusi kahden hengen huonetta omilla sisäänkäynneillä. Jokaisesta huoneesta löytyy suihku, WC ja TV sekä näkymä joelle. Asukkaiden yhteiskäytössä olevasta erillisestä aamiais-huoneesta löytyy jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä astioita ja siellä aamiaisen voi valmistaa omatoimisesti.
Rakennuksen edustalla on maksuton paikoitus autoille.

HINTA (sis. liinavaatteet)
55 €, 1hh
80 €, 2hh
Pori Jazzin aikana voimassa erikoishinnat.

Peruutus ja saapumatta jääminen

Asiakas voi peruuttaa huonevarauksen kustannuksitta viimeistään klo 18.00 varausta edeltävänä päivänä.  Jos asiakas jää saapumatta, majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa häneltä yhden vuorokauden hinta, ellei huonetta saada myytyä edelleen.

Jos Varaustakuuta käyttänyt asiakas ei peruuta varausta ja jää saapumatta, majoitusliikkeellä on oikeus korvauksena veloittaa asiakkaan luottokortilta yhden vuorokauden hinta veroineen. Majoitusliikkeellä on

näyttövelvollisuus siitä, että asiakas ei ole peruuttanut varaustaan peruutusehtojen mukaisesti ja että hän on hyväksynyt aiheutuneiden kulujen veloituksen luottokortiltaan.


Useampaa yötä koskevan varauksen asiakas voi peruuttaa kustannuksitta 15 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta veloitetaan 50 % varauksen arvosta siltä ajalta, kun huonetta ei ole saatu myytyä edelleen. Jos asiakas peruuttaa useampaa yötä koskevan varauksensa alle 2 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää eikä huonetta saada myytyä edelleen, veloitetaan koko varauksen arvo.

FINNISH
SWEDISH
ENGLISH
GERMAN
CHINESE
RUSSIAN
bottom of page