top of page

IKIMUISTOISET JUHLAT JOKIMAISEMASSA

Ali-Ketolan monipuoliset tilat sopivat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen häistä pikkujouluihin ja kokouksista kokonaisvaltaisiin työhyvinvointipäiviin.

 

Vanhasta navetasta vuonna 2014 remontoitu Kivikievarin juhlasali tarjoaa tyylikkäät ja tunnelmalliset tilat jopa 80 hengen tilaisuuksiin ja pihan tanssipaviljongissa mahtuu isompikin orkesteri tanssittamaan juhlaväkeä. Juhlien lisäksi tilat soveltuvat mainiosti erilaisten kokousten ja koulutusten järjestämiseen joko Kivikievarin salissa tai Takkatuvassa.

Matin Talo tarjoaa yli 100-vuotta vanhan maalaistalon tunnelmaa jopa 60 hengen tilaisuuksiin. Matin Talon valoisassa salissa järjestyvät niin häät, rippijuhlat kuin koulutukset ja kokouksetkin.

Ali-Ketolan Tilalta löytyy myös erilaisia saunatiloja käytettäväksi niin juhlien yhteydessä kuin erikseenkin.
Tutustu sekä tiloihin että saunoihin tarkemmin Tilat-sivulla.

Juhlatilojen lisäksi tarjoamme tilallamme majoitusta. Lue tarkempi kuvaus eri vaihtoehdoista Majoitus -osiosta tai ole meihin suoraan yhteydessä.

"ALI-KETOLAN TILA TARJOAA MITÄ MAHTAVIMMAT PUITTEET KAIKENLAISTEN JUHLIEN JÄRJESTÄMISEEN." Jussi, 38v.

Kiitos, että päästiin juhlimaan teille! Ilta oli enemmän kuin onnistunut ja saatinkiin jo toveita uusista juhlista!

-Emilia - järjestön puolesta, Ystävänpäiväjuhlat

Kaksipäiväinen koulutuksemme onnistui yli odotusten. Majoitus- ja kokoustilat erinomaiset, kokousjärjestelyt joustavat ja toimivat. Ruoka todella maittavaa.

-Riitta, Hyvinvoinnin
ABC-koulutus

Täällä leirikoulussa oli tosi kivaa!!! Tykkäsin eniten hevostilasta ja porotilasta sekä melomisesta. Ai niin - uiminen ja saunominen olivat myös ihania! Yöretki oli kiva mutta jännittävä! Kiitos kaikesta, tää oli maailman paras leirikoulu!

- Elina, 6A

FINNISH
SWEDISH
ENGLISH
GERMAN
CHINESE
RUSSIAN
bottom of page